Elsődleges navigáció

Betéti lehetőség

A GRÁNIT Felemelő lekötött betét egy olyan időben sávos kamatozású 24, 12 vagy 6 hónapos betétlekötési lehetőség, amely rugalmas és egyben a lekötött betétek betéti lehetőség kamatozásával rendelkezik.

betéti lehetőség tipikus bináris opciók

Feltételhez kötött lekötés. Az éves kamat feltétele, hogy az ügyfél a betétlekötés ideje alatt, legkésőbb a betétlekötés feltételeinek ellenőrzését megelőző napig összesen legalább ezer Ft értékben vásárol a betétlekötéssel érintett bankszámlájához tartozó bankkártyá i val.

betéti lehetőség opció szűrő

Az éves kamat feltétele, hogy az ügyfél a betétlekötés teljes ideje alatt rendelkezzen a GRÁNIT Banknál vezetett, a betétlekötéssel érintett bankszámlájához betéti lehetőség aktivált betéti bankkártyával. A Felemelő betétek feltörése esetén sincs kamatveszteség!

Aktív betét

További akciós betéti ajánlatainkért kattintson ide! Mit jelent az időben sávos kamatozás?

betéti lehetőség hogyan lehet elindítani az opciós kereskedést

A lekötési idő első hónapjára fizetett éves kamat alacsonyabb, amely folyamatosan emelkedik a lekötési időszak minden egyes hónapjában. Digitális bank valódi előnyökkel Már több tízezer ügyfelünk meggyőződött arról, hogy a bankolás lehet egyszerű, olcsó és kényelmes.

betéti lehetőség tanácsadóm bináris opciókkal kapcsolatban

Hogyan lehet lakossági betétlekötést kezdeményezni? Kell-e lakossági betétlekötéshez bankszámlával rendelkezni?

Lekötött betét összehasonlító

Lekötött betét feltörése esetén, milyen kamatozásra lehet számítani? A Felemelő betét még kedvezőbb azon ügyfelek számára, akik a betétlekötés lejárati ideje előtt kénytelenek hozzányúlni a megtakarításukhoz, mert az eltelt naptári napokra után kerül a kamat kifizetésre.

Csernok Miklós (portobalaton.hu): Buy and hold

Azaz már egy nap után, az arra járó időarányos kamatot megkapja az ügyfél, ha betétfeltörésre kényszerül. Így a kamatvesztesége minimalizálódik, ha sürgősen pénzre van szüksége és nem tudja megvárni a lekötési idő lejáratát.

Preferenciális betét

A Felemelő betétek esetében a fizetendő kamat a lekötési időszak végéig folyamatosan növekszik. Részletes tájékoztatást a lakossági betétügyletekről és egyéb megtakarításokról szóló, hatályos Hirdetmény tartalmazza.

Mit jelent a megtakarítási számla?

  • Site opció
  • Mutatunk néhány jó betétlekötési lehetőséget
  • Takarékszelvény - portobalaton.hu
  • Betétek és értékpapírok Betétek és értékpapírok Az OTP Bank megtakarítási kínálatában akkor is megtalálja az Önnek megfelelő terméket, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamlehetőségért cserébe, de akkor is, ha biztonságos, kiszámítható hozamot keres.
  • Időpontot foglalok Mi a különbség a fix és a változó kamatozású lekötött forint betétek között?
  • Pipa opció
  • Hol tartsuk a pénzünket?

A GRÁNIT Megtakarítási Számla egy olyan rugalmas és biztonságos megtakarítási forma, amely már kisebb összegre is magas kamatot biztosít lekötés nélkül. Megtakarításait bármikor, akár kényelmesen otthonából NetBankon keresztül átvezetheti folyószámlájára, azonban megtakarításai biztonsága érdekében a számlán elhelyezett összeghez bankkártyájával nem férhet hozzá.

betéti lehetőség hogyan lehet pénzt keresni sokféleképpen

A számla kamatozása rendkívül kedvező: