Már nem merik kihagyni a Bitcoint a profik - portobalaton.hu

Bitcoin alap

bitcoin alap

Ajánlom A nagy intézményi befektetők mintegy harmada rendelkezik már olyan digitális befektetési eszközzel, mint például a Bitcoin - írja a Fidelity Investments felmérésére hivatkozva a Bloomberg. A Egyesült Államokbeli, illetve európai intézmény megkérdezésével készített kutatásban 36 százalék válaszolta azt, hogy tart kriptodevizát, vagy annak valamilyen származékos termékét a befektetési portfóliójában.

bitcoin alap

Az Egyesült Államokban a válaszadók amelyek között nyugdíjalapok, családi vagyonkezelő cégek, befektetési tanácsadók és hagyományos hedge-fundok is voltak 27 százalékának volt ilyen befektetése, egy éve ez az arány még csak 22 százalékos volt.

Európában ez az arány elérte a 45 százalékot is.

THE $250K BITCOIN BULL CASE BY ANTHONY POMPLIANO!! MAX KEISER PREDICTS $400K BTC PRICE!!

Óriásit zuhant a bitcoin A bitcoin alap mintegy negyede Bitcoint, vagy annak valamilyen származékos termékét tartotta, 11 százaléka Ethert. A Bitcoin árfolyama idén eddig 36 százalékkal emelkedett, egy olyan időszakban, amikor a Covid járvány miatt a legtöbb befektetési eszköz teljesítménye mínuszos volt.

bitcoin alap

Tom Jessop, a Fidelity Digital Assets elnöke szerint a felmérés eredményei alapján Európa támogatóbbnak és alkalmazkodóbbnak tűnik.

Ennek oka úgy véli az is lehet, hogy sok országban már negatívak a kamatszintek, s így az olyan eszközök, amelyek nem fizetnek hozamot vonzóbbakká váltak.

bitcoin alap

Ilyen a Bitcoin is. A megnövekedett bitcoin alap válaszul egyébként egyre több brókercég kezdett el kifejezetten intézményi befektetőknek szóló kriptodeviza kereskedési szolgáltatást nyújtani.

Óriásit zuhant a bitcoin

A felmérést tavaly november és idén március között végezték. Azóta már a kriptodevizák is túl vannak a saját mélyrepülésükön.

bitcoin alap

A Bitcoin február közepén még dollár felett forgott a coindesk. Tájékoztatás A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik.

bitcoin alap

A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

Error Fontos lépés! Készíts egy bitcoin tárcát Szükséged lesz egy helyre, ahol tárolni tudod a bitcoinodat. A bitcoin világban ezt hívjuk tárcának vagy walletnak és úgy kell rá gondolni, mint egy bankszámla. Alap esetben, ha a fent említett váltók és tőzsdék egyikén vásárolsz bitcoint, akkor automatikusan generálnak neked egy bitcoin tárcát is. Ha azonban szeretnéd a bitcoinodat kiutalni, akkor bizony szükséged lesz egy sajátra.