Header navigation - actions

Bitcoinok megengedettek. Moderációs irányelveink

Ne feledd Küldetésünk A Pinterestnél az a küldetésünk, hogy segítségünkkel mindenki megteremthesse a maga tökéletes világát. Hisszük, hogy a reklámtartalmak segítségével az emberek megteremthetik a maguk tökéletes világát.

Ebben a módszerben elég sok közvetítő művelet van. Ezért nem nevezhető a legkényelmesebbnek és legkézenfekvőbbnek, de kétségtelen, hogy Fehéroroszország számára a legbiztonságosabb. Érdekes módon a Webmoney biztosítja a kriptovaluták jogi státuszát - a rendszer a bitcoinokat tárolja tulajdonjogok elektronikus pénzük WMX vonatkozásában. A továbbiakban: Letétkezelő egyrészről, és minden olyan személy, aki elfogadta elfogadta ezt a megállapodást, a továbbiakban: "Tulajdonos", másrészről a "Felek" közös nevében, megkötötte ezt a megállapodást a rekordok közzététele a bitcoin.

Ezért azt szeretnénk, ha a hirdetések a Pinterest legszínvonalasabb tartalmai közé tartoznának. Ha betartod ezeket az irányelveket, problémamentesen hirdetheted tartalmaidat a Pinteresten. Légy hiteles a közönségeddel A hitelesség azt jelenti, hogy őszinte és becsületes módon mutatod be a reklámozott terméket vagy szolgáltatást. Azt is jelenti, hogy az embereket nyíltan és világosan tájékoztatod arról, hogy mire számíthatnak a termékeddel vagy a szolgáltatásoddal kapcsolatos műveletek során.

Légy őszinte a Pinteresttel való kapcsolatodban A hirdetéseidnek követniük kell a márkahasználati irányelveinketés nem utalhatsz arra, hogy a Pinterest szponzorálja a promóciódat, vagy hogy formálisan kapcsolódik hozzá.

 • Lehetőséget kínálnak az alkalmazottaknak
 • Internetes valós kereset
 • Hirdetési irányelvek | Pinterest Policy
 • Oldalak, ahol az emberek pénzt keresnek
 • Bináris opciók beváltják
 • Mennyit kereshet házprojektekkel
 • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

Alapvetően a dizájnodnak úgy kell kinéznie, mintha a te vállalkozásodból származna, és nem a Pinterestről. Hozd nyilvánosságra a számlázási gyakorlataidat Ha rendszeresen díjat szedsz be a felhasználóktól, légy átlátható, bitcoinok megengedettek hozd nyilvánosságra a fizetési feltételeket. Fiókonként csak egy hirdetőt engedélyezz, és mindig tedd egyértelművé a kilétét Bitcoinok megengedettek szeretnénk, ha a Pinterest felhasználói átláthatnák, hogy ki hirdeti a tartalmat.

Nem kezelhetsz több hirdetőt egy fiókon keresztül, és nem módosíthatod a fiókhoz tartozó hirdetőt.

A 3 legjobb Bitcoin Online kaszinó, Kambodzsa 2020

Ezenkívül nem hozhatsz létre táblákat mások számára ha például egy irodát képviselszés nem hirdetheted a táblákon lévő tartalmakat. Ehelyett segíthetsz valakinek, hogy a saját fiókján hirdethessen.

Tartsd tiszteletben mások jogait A hirdetések nem sérthetik harmadik felek jogait, beleértve a szerzői jogokat, védjegyeket és adatvédelmi jogokat. Légy tisztelettudó a célzás során Figyelj oda, hogy mindig megfelelő célközönséget szólíts meg, és tarts be minden alábbi irányelvet.

Bitcoin Fehéroroszországban. Bitcoin: Jogi státusz Fehéroroszországban

Ne terjeszd ki a célzást érzékeny kategóriákra Egyes célcsoportok megszólítása nem helyénvaló és bántó is lehet. Semmiképpen nem fogadható el az olyan típusú célzás, amelyből egyértelműen kiderül, hogy érzékeny információkkal rendelkezel az emberekről. Semmilyen csoportot nem célozhatsz meg a következők alapján: Magánjellegű egészségügyi probléma vagy betegség Faj, bőrszín vagy etnikai származás Negatív pénzügyi státusz vagy állapot Vallási vagy világnézeti hovatartozás vagy meggyőződés Szexuális szokások vagy orientáció Állítólagos vagy tényleges bűncselekmény elkövetése Továbbá nem célozhatsz hirdetéseket 18 évesnél fiatalabb pinnerek számára Amikor az Egyesült Államokon kívül célzol hirdetéseket, akkor szintén nem választhatsz célközönséget a következők alapján: Szakszervezeti tagság vagy hovatartozás Politikai hovatartozás Védett csoportok Egyes hirdetési kategóriákra további célcsoportválasztási korlátozások vonatkoznak.

Az érzékeny célcsoportokra vonatkozó irányelveken túl a bitcoinok megengedettek kategóriákba eső hirdetések nem használhatnak koron, nemen vagy lakóhelyen alapuló célcsoportválasztási beállításokat, és nem zárhatnak ki védett csoportokat: Hitel: Hiteltermékekkel, például hitelkártyákkal, jelzáloggal és kölcsönökkel kapcsolatos hirdetések.

Foglalkoztatás: Foglalkoztatási lehetőségekkel kapcsolatos hirdetések.

Blockchain Startup UTU Technologies MAJOR Milestone! Tokenizing Trust \u0026 Making Moves! Crypto News

Ingatlanok: Földterületek vagy lakóingatlanok vásárlásával, értékesítésével vagy bérlésével kapcsolatos hirdetések. Vedd figyelembe, hogy a kor, a nem és a családi állapot védett csoportnak számít. A fenti kategóriákba eső, tiltott célcsoportválasztási kitételeket tartalmazó hirdetések megjelentetése tilos.

Légy óvatos bármilyen adat használata során Amikor adatokat használsz hirdetések célzásához és méréséhez a Pinteresten, be kell tartanod a hirdetésadatokra vonatkozó feltételeinket.

A Bitcoin fizetését nemcsak a fővárosban, hanem a régiókban is elfogadják: Brestben, az Altair vízipipa bárban. Molodechnóban a Mezzanine kávézóban. Baranovichiban az árnyékolókat árusító online áruházban. Három helyszín van Grodnóban: egy építőipari cég, egy háztartási cikk és egy horgászüzlet.

Ez az olyan funkciókra érvényes, mint a címkék, a közönségek és az alkalmazástelepítési kampányok. Tartsd be a mérésre és a célközönség kiválasztására vonatkozó szabályokat.

 • Bevált internetes beruházások
 • A bitcoin betiltva
 • Bitcoin Fehéroroszországban. Bitcoin: Jogi státusz Fehéroroszországban
 • Bináris opciók hivatalos oldala
 • Legjobb eszköz a bináris opciókhoz
 • Opciók webhelyek
 • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

Minden esetben, amikor adatokat lehetséges-e pénzt keresni egy weboldal létrehozásával?, és ezeket a Pinterest hirdetési szolgáltatásaiban használod fel, erről tájékoztatnod kell az érintetteket, és meg kell szerezned a jogszabályok által előírt hozzájárulásukat az adatok gyűjtéséhez, megosztásához és felhasználásához.

Ha a Pinterest-címkét használod, vagy mobilalkalmazás-tevékenységgel kapcsolatos adatokat küldesz nekünk, tájékoztatnod kell a webhelyed és az alkalmazásod látogatóit arról, hogy adataik meg lesznek osztva harmadik felekkel viselkedésalapú online hirdetések megjelenítése céljából, és elutasíthatják a viselkedésalapú online hirdetések megjelenítését a Pinterest személyreszabási beállításai között, az AdChoices webhelyen optout.

Ne adj meg nekünk bizalmas kategóriákhoz kapcsolódó információkat — mint a betegségek vagy etnikai származás — vagy egy gyermekeknek szóló webhelyről vagy alkalmazásból, illetve 13 év alattiaktól vagy bitcoinok megengedettek adott ország jogszabályaiban meghatározott minimális beleegyezési életkort ha az magasabb be nem töltött személyektől származó információkat.

Tartsd tiszteletben közösségünk adatvédelmi elveit Nem engedélyezett: Nem használhatod a Pinterest hirdetési szolgáltatásaiból származó adatokat olyan célra, amely nem a Pinterest-kampányaid megértését szolgálja beleértve a célközönség kiválasztását és a felhasználóiprofil-alkotástés kizárólag anonim módon használhatod fel őket. Nem bitcoinok megengedettek meg a Pinterest hirdetési szolgáltatásaiból származó adatokat harmadik féllel, beleértve egy másik hirdetési szolgáltatást.

Nem egyesíthetsz a Pinterest hirdetési szolgáltatásaiból származó adatokat személyazonosításra alkalmas információkkal például e-mail-címmel vagy felhasználókat, böngészőket vagy eszközöket azonosító információkkal például cookie vagy mobilhirdetés-azonosító. Ha a Pinterest egyedi azonosítóhoz kapcsolt adatokat biztosít számodra például kampányok jelentésadatait, amelyek mobileszköz-azonosítóhoz vannak kapcsolvaazokat nem használhatod fel termékek vagy szolgáltatások értékesítésére, illetve a Pinterest-kampányaid mérésén kívül bármilyen más célra, és az érkezésüket követően legfeljebb 6 hónap után törölnöd kell őket.

A 8 legjobb Bitcoin Mobil kaszinó, Dél-Korea 2020

Fordíts különleges gondot a szerkesztői tartalmakra Annak érdekében, hogy a hirdetések inspirálók és könnyen kezelhetőek legyenek, igen magas elvárásaink vannak a reklámozott tartalmak szerkesztői minőségét illetően a Bitcoinok megengedettek.

Tippekért nézd meg a bevált kreatív módszereket és a Stúdió tábláit. Professzionális, igényesen szerkesztett bitcoinok megengedettek A hirdetéseknek magas szerkesztői minőségűnek kell lenniük. Nem engedélyezzük a következőket tartalmazó hirdetéseket: A szemcsés vagy elmosódott képeket törekedj legalább x as képpontra Helytelenül tájolt képek fejjel lefelé vagy oldalirányban állnak Rosszul szerkesztett vagy rosszul megvágott képek A túlságosan zsúfolt képeket, amelyek tele vannak képfeliratokkal, vagy túl sok betűtípust és színt tartalmaznak próbálj meg maximum 4 keretet és 2 betűtípust vagy színt használni egyszerre Mesterséges funkciókkal ellátott képek, például a Lejátszás vagy Letöltés gomb, értesítési ikonok, keresősávok és Pinterest-funkciókat utánzó elemek mint a Mentés vagy a Vásárlás gomb A helytelen nyelvtant és helyesírást, valamint a nagybetűk és szimbólumok túlzott használatát Alacsony minőségű felhasználói tartalom, például szelfik és képernyőképek Minőségi kezdőoldalak A hirdetéseddel kapcsolatban mindent figyelemmel kísérünk — beleértve a hirdetésed URL-címét is.

Biztosítani szeretnénk, hogy a felhasználóink a kívánt bitcoinok megengedettek érjék el, miután a hirdetésedre kattintanak.

bitcoinok megengedettek

Nem engedélyezzük koncepciók és opciótípusok a kezdőoldalakat, amelyek: Bitcoinok megengedettek, hogy a felhasználók valamilyen műveletet hajtsanak végre például regisztráljanak bizonyos tartalmak megtekintéséhez, kivéve, ha a hirdetésedből egyértelműen kiderül, hogy ez szükséges.

Felugró hirdetéseket jelenítenek meg vagy automatikus letöltést indítanak a felhasználók eszközeire. Egy másik oldal meglátogatására kényszerítik a felhasználókat.

bitcoinok megengedettek

Bitcoinok megengedettek reklámtartalmat jelenítenek meg elsődlegesen hirdetéseket tartalmazó webhelyek A tartalmaid legyenek következetesek Fontos, hogy a hirdetéseidből kiderüljön, ki vagy, és mit reklámozol. Ezért ügyelj arra, hogy a hirdetésedben szereplő kép, szöveg és nyitóoldal tartalma következetes legyen. A hirdetéseid nem utalhatnak arra, hogy a termék elérhető a nyitóoldalon, ha valójában nem kínálod az adott terméket.

 1. Зона Тишины была снята -- в секретности больше не было никакой нужды.
 2. Moderációs irányelveink | Bitcoin hírek és forum
 3. Bináris opciók kereskedő honlapja
 4. Hogyan lehet pénzt keresni a vérrel
 5. Не будучи по-настоящему мстительной, она была глубоко обеспокоена, и значительная доля ее раздражения сосредоточилась на Хедроне.

Légy felelős a tartalmadért Nem engedélyezünk bizonyos hirdetési kategóriákat, másokat pedig korlátozunk. Mint mindig, felelősséggel tartozol a Pinteresten általad reklámozott tartalmakért, valamint az általad itt hirdetett termékek és szolgáltatások biztonságosságáért és valóságtartalmáért.

A tiltott tartalmakra vonatkozó irányelvek Felnőtteknek szóló és meztelenséget ábrázoló tartalmak Nem engedélyezzük az alábbiak reklámozását: Szexuális játékok Felnőtteknek szóló vagy pornográf tartalmú videók, kiadványok, élő műsorok A szexuális teljesítményt javító termékek Alkalmi szexet, nemzetközi partnerkeresést vagy eszkortszolgáltatást kínáló ajánlatok Nem engedélyezzük továbbá az alábbiakat: Meztelenséget ábrázoló vagy meztelenséget sejtető tartalmak például kihomályosított képek és illusztrációk Burkolt szexuális tevékenységet ábrázoló tartalmak ruhában vagy anélkül Bizonyos testrészekre fókuszáló képek nemi szervek, fanszőrzet, férfi vagy női fenék és női mellek Reklámozhatsz modellek által bemutatott ruhákat, például fürdőruhát és fehérneműt mindaddig, amíg a termékek nem felnőtteknek szóló bitcoinok megengedettek vagy nyíltan szexuálisak.

Kattintásvadász Azt szeretnénk, opciók kereskedés bitcoinok megengedettek a hirdetések szépek és hasznosak legyenek. Nem akarjuk, hogy nyomást gyakoroljanak a felhasználókra, vagy csali tartalmakkal becsapják őket. Nem engedélyezzük az olyan szenzációhajhász kattintási taktikákat, amelyek kihasználják a felhasználói kíváncsiságot a következőkre alapozva: Félelemkeltés riadalmat keltő vagy sokkoló nyelvezet, képek használata; Információk szándékos visszatartása Nem engedélyezzük az alábbiak reklámozását: Az illegális vagy rekreációs kábítószerek értékesítése vagy használata az illegális vagy rekreációs kábítószerek használatával vagy legalizálásával kapcsolatos tájékoztató anyagokat; Illegális vagy rekreációs kábítószerek képeit tartalmazó hirdetések A kábítószer-használathoz köthető eszközök, például illegális vagy rekreációs kábítószerek használatához, tárolásához vagy fogyasztásához használt kellékek CBD-ből, kenderből vagy ezek származékaiból készült termékek Veszélyeztetett fajok és élő állatok A hirdetéseid nem népszerűsíthetik élő állatok adásvételét.

Szintén nem hirdethetsz teknőből, elefántcsontból, korallból, krokodilbőrből, tigris, jegesmedve vagy tengeri vidra szőréből és más veszélyeztetett vadon élő állatból készített termékeket.

bitcoinok megengedettek

Ez magában foglalja az orrszarvúból, tigrisből és ázsiai fekete medvéből készült gyógyszereket is. A védett vadon élő állatokból készült termékek listájáért látogasd meg partnerünk, a World Wildlife Fund webhelyét.

Illegális termékek és szolgáltatások Nem engedélyezzük az illegális termékeket, szolgáltatásokat vagy tevékenységeket elősegítő vagy népszerűsítő termékek reklámozását, beleértve azokat a termékeket, amelyek utasításokat biztosítanak a szoftverek, kiszolgálók, mobiltelefonok vagy webhelyek illegális eléréséhez vagy szabotálásához, valamint a kártevő szoftverekre mutató hivatkozásokat. Hamisított áruk Nem engedélyezzük az alábbiak reklámozását: Hamisítványok Hiteles márkával jogtalanul reklámozott áruk Hamis személyi igazolványok, útlevelek és egyéb hivatalos okmányok Politikai kampány Nem engedélyezzük az alábbiakkal kapcsolatos reklámokat: Közhivatalra pályázó politikai jelöltek megválasztása vagy veresége, a politikai jelöltek vagy pártok javára szervezett adománygyűjtéseket is beleértve politikai pártok vagy cselekvési bizottságok; a választás bitcoinok megengedettek befolyásolását célzó politikai kérdések; jogalkotás, beleértve a népszavazásokat vagy a szavazási kezdeményezéseket.

Nem engedélyezzük az olyan nyelvezetet és ábrázolást, amely: Sértő vagy trágár akár cenzúrázott, akár nem Túlzottan erőszakos vagy véres Közönséges vagy visszataszító Hamis vagy félrevezető bitcoinok megengedettek, amik akadályozzák a választások integritását vagy az egyének és csoportok polgári részvételét, ideértve a szavazásra való regisztrációt, a szavazást vagy a népszámlálást Politikailag, kulturálisan vagy fajilag megosztó vagy érzéketlen Amennyiben nem párosul hozzá oktatási vagy jótékonysági információ, szintén nem engedélyezzük: Olyan tartalom, amely ellentmondásos vagy tragikus eseményeket használ fel Érzékeny egészségügyi vagy gyógyászati körülményekre való utalások Dohány Nem engedélyezzük a dohánytermékek reklámozását, többek között az alábbiakat is beleértve: Cigaretta.