MA! SATOSHI TOMIIE @ Akvárium // KisHall

Satosh hely

Satoshi Tomiie: Japán kincse

Satoshi Tomiie szülei ugyan biztosan house-lemezlovasnak szánták csemetéjüket, amikor tíz éven át taníttatták zongorázni, de ő ezalatt szenvedélyes szerelembe esett a dzsesszel, majd a hiphoppal, végül kezébe akadt néhány korai Chicago-mixkazetta, és megtalálta a neki valót.

Nekünk is megmutatja, augusztus án a Palace-ban, másnap a Club Koronában. Tudsz valamit Magyarországról? Van egy Andro-remix a honlapodon közzétett slágerlistádon. Ismered őt vagy más satosh hely producereket? Ausztriával együtt alkotott egy satosh hely Van a japán nemzeti tv-n egy minisorozat "Magyarország kincse" címmel.

A legnépszerűbb hashtagek itt Cherdung Hill, Jiri Switzerland of Nepal

Miután jártam már párszor Budapesten, ez segített. Andro mixe eddig az év egyik legjobb felvétele számomra, nagyon jó munka. A Monkz dolgai is mindig lenyűgöznek. Ők is "Magyarország kincsei" Talán Liszt mellett!

satosh hely

Melyek voltak az első meghatározó zenei élményeid? Az oldschool Chicago-house miatt csinálom most azt, amit. Teljesen más kultúrából jössz.

23 kiadó nyaraló és szálláshely foglalható jelenleg

Ez könnyebbé vagy nehezebbé tette, hogy sikeres legyél? Ez kemény üzlet és erősen versenyző piac. Elég szerencsés voltam, a megfelelő emberekkel találkoztam a megfelelő időben. Mi a fő különbség a japán és az európai vagy amerikai dance-szcéna között?

satosh hely

Melyiket szereted leginkább? Európában a legfejlettebb a szcéna, rengeteg jó klub van. A közönség pedig zeneileg művelt és rendkívül nyitott. Ugyanannyi helyi dj és partiarc van Japánban is, mint más országokban, ahol esetleg régebbi gyökerekkel rendelkezik a tánczene?

Hashtagok hely szerint

A Yellow, a Womb és az Ageha Tokió legjobb klubjai, a legnépszerűbb klubzene pedig a hiphop, mint mindenhol máshol is. A tánczenében a legfontosabb exportcikkünk a techno: Kenn Ishii, Takkyu Ishino stb.

Sajnos a népességhez viszonyítva a klubpiac viszonylag kicsi Más zenét játszol Japánban, mint máshol a világon? Elfoglalt ember vagy, rengeteget zenélsz, producerkedsz, remixelsz. Hogy van időd minderre?

23 kiadó nyaraló és szálláshely foglalható jelenleg

Persze kell aludnom, ennem, de ezen kívül keményen dolgozom még akkor is, amikor utazom. A hosszú repülőutak jók arra, hogy megválaszoljam az e-maileket, e-mail-interjúkat írjak, és persze dolgozzak a zenéimen.

A New York-i stúdióban nem sok időt tudok tölteni, úgyhogy egy ministúdióval utazom, ami csak egy laptop és egy billentyűzet.

satosh hely

Nem hiszem, hogy volna opciók a kereskedőkkel piacon elég erős laptop, amivel mindent meg tudok csinálni, amit szeretnék, de legalább elkezdhetek valamit. Hogyan készülsz fel egy dj-szett előtt?

És persze tanulmányozom a lemezes ládámat. Hol hallhatunk a nyáron téged?

Értékelések

Van valahol rezidenciád? Az augusztus az év legpörgősebb része, ilyenkor gyakorlatilag hotelekben élek. Az ibizai Pachában vagyok rezidens, ami nagyon kellemes hely.

Olyan vendégeim lesznek, mint Howells, Cattáneo, Kleinenberg, és Pete Tonggal is játszom péntekenként. Nagyon örülök ennek.

A múlt hónap legkeresettebb szállodái Rāiwāla városában

Melyik volt a legegzotikusabb hely, ahol játszottál? Egy szabadtéri rendezvényen játszottam a Nílus partján, elég érdekesen hangzik, nem? Dubai is érdekes volt.

Az év eddigi legjobb buliját könnyedén ki tudom választani: Buenos Aires és Cordova, Argentínában.

Szálláshelyek

Imádom az argentin közönséget, egyszerűen tudják, hogyan kell partizni és élvezni a zenét. Mi újság a SAW Recordings háza táján?

A Falling-on hallható Astrid varázslatos hangja, nagyon satosh hely női vokál.

  1. Satoshi szállások - A LEGOLCSÓBB SZÁLLÁS Shizuoka Éttermek és kávézók területén - Japán
  2. Rāiwāla 10 legjobb hotele Indiában (már HUF 5 ért)
  3. Gyorsan pénzt keresni egy autóval
  4. Satoshi Tomiie: Japán kincse
  5. Проблема, волнующая тебя, очень стара,-- говаривал Джизирак Олвину.
  6. Satoshi Tomiie: Japán kincse
  7. Hogyan lehet jó pénzt keresni egy nyugdíjas számára
  8. Hogyan lehet pénzt keresni Isztambulban online

Júliusban és augusztusban fognak megjelenni. Milyen visszajelzéseket kaptál a tavalyi Undulation után? Siker volt számodra? Minden, amit mondhatok, hogy dolgozom valami újon Balu A cikk teljes szövege az augusztusi Freee Magazinban olvasható Kapcsolódó cikk.