Súly opció

Mostantól nem kell az egész webshopra vonatkozóan ugyanazt a beállítást alkalmazni, lehetővé vált az ár és a súly alapján súly opció szállítási díj beállításainak kombinálása. A webáruházban eddig vagy csak az ár vagy csak a súly alapján volt lehetőség a szállítási díjakat beállítani, és ez a beállítás az összes szállítási súly opció vonatkozott.

MW - Micro mérlegek

Mostantól beállíthatjuk minden szállítási módnál egyesével, hogy a megadott limit az árra súly opció a súlyra vonatkozzon. A limitekhez tartozó beállítások átkerültek a szállítási módok szerkesztőfelületére.

súly opció

A felületen kiválaszthatjuk, hogy az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat a rendszer a súly vagy az ár alapján határozza meg, sőt, akár kombinált beállításra is van lehetőség!

Ha egy szállítási módnál a súly alapján szeretnénk beállítani a szállítási díjakat, akkor minden terméknek meg kell adnunk a súlyát a termékek szerkesztőfelületén!

Peugeot Rifter Long Allure 5 seats, (2020) / walk-through, interior, exterior, dimensions

A súlyt érdemes kg-ban megadni, mert a beépített szállítási módokhoz tartozó export funkciók így tudnak megfelelően működni. Ezután a kiválasztott sor ok mellett adjuk meg az opcióhoz tartozó minimumot és maximumot, végül az ár szerint történő limit használata esetén válasszuk ki, hogy a megadott értékek az ÁFA nélküli vagy az ÁFÁ-t tartalmazó árra vonatkozzanak!

Példa: Ár szerint történő beállítás Azt szeretnénk, ha a szállítási mód csak bruttó Ft feletti megrendelések esetén jelenjen meg.

  • До поры Элвин стал его хозяином - с испытательным сроком.
  • Глубоко вдохнув, он решил, что кислорода для поддержания жизни здесь достаточно, хотя и чувствовал, что больше нескольких минут не Тяжело дыша, друзья подошли к роботу и приблизились к изогнутой стене загадочного купола.
  • Очень могло быть, что-вот в этот самый момент он мчался как раз под теми древними холмами, которые так часто разглядывал из башни Лоранна.

Ha azt szeretnénk, hogy bizonyos megrendelési összérték alatt ne lehessen megrendelést feladni, akkor a kívánt intervallumhoz például 0-tól Ft-ig hozzunk létre egy szállítási módot, de ne kapcsoljunk hozzá fizetési módot!

Ha a kosár tartalma Ft alatti, akkor ez a szállítási mód fog megjelenni, amihez ha nem kapcsolunk fizetési módot, akkor a vásárló nem fog tudni megrendelést feladni addig, amíg a kosár tartalma át nem lépi az Ft-os határt. Példa: Súly szerint történő beállítás A szállítási módot csak az 5 és 10 kg közötti összsúlyú megrendelések esetén szeretnék megjeleníteni.

súly opció

Az adatok megadása után mentsük el a beállítást a Változtatások mentése gombra kattintva! Hogy fognak megjelenni a korábban beállított szállítási módok az új struktúra alapján?

A rendszerben korábban minden szállítási módnál csak az ár, vagy mindegyiknél csak a súly szerinti limit volt beállítva.

Ebben az esetben a rendszer automatikusan átveszi a beállításokat a korábbi struktúrából.

súly opció

A rendszerben néhány szállítási mód szerkesztőfelületén az ár szerinti, másoknál a súly szerinti limit volt beállítva. A beállítások új struktúrába való átkonvertálása során viszont ez megváltozik! Ha a webshopban például az ár szerinti opció volt kiválasztva, de volt olyan szállítási mód, ahol a súly szerinti limit volt beállítva és ennek következtében a szállítási mód nem jelent meg a rendszerbenakkor az új struktúrában a szállítási mód meg fog jelenni a webshopban, mivel minden szállítási módnál az ár szerinti limit lesz beállítva — még azoknál a szállítási módoknál is, amik felületén a súly-limit volt kiválasztva.

  • Его покрасневший свет был смягчен пройденными в атмосфере сотнями километров.
  • Означают ли твои слова, - спросил он, - что Ванамонд только родился.
  • Когда они достигли Гробницы, потребовалось лишь несколько секунд, чтобы среди блоков, которыми был вымощен пол, отыскать именно тот, на который был устремлен взор Ярлана Зея.

Mi történik, ha egy szállítási módnál egyszerre adok meg ár és súly szerinti limitet? Ha egy szállítási módnál súly és ár szerinti kombinált limitet adunk meg, akkor az adott szállítási mód csak akkor fog megjelenni a kosárban, ha mindkét korlátozásnak megfelel, azaz a megrendelés összértéke és összsúlya is beleesik a beállított limit-tartományba.

súly opció

A szállítási módok beállításáról szóló korábbi anyag a fentiek alapján módosul. Ettől függetlenül a különböző limitű szállítási módok létrehozásához vagy az ingyenes kiszállítás beállításához mi az a lehetőség, véleményeket véleményez is segítséget jelenthet a bejegyzés.

Feldolgozási mód Két feldolgozási mód állhat rendelkezésre, a következőképp: A Szállítmány bejegyzés - lehetővé teszi egy szállítmány gyors létrehozását, megadva a szállítmány összsúlyát és a szállítmányban levő csomagok számát, egy szállítmány minden csomagjának egyenkénti megadása helyett. Lásd Gyorsított feldolgozás Szállítmány bejegyzés feldolgozási móddal. Ha ez a mód aktív, a következők történnek: A UPS WorldShip bejelöli a Minden csomag azonos négyzetet a Szolgáltatás fülön, ezzel jelezve, hogy a szállítmány valamennyi csomagja azonos súlyú, méretű, és azonos szállítási opciókkal rendelkezik; a rendszer a szállítmány össz-súlyát elosztja a csomagok számával.