Jó negyedévet zárt a Bayer, mindenkit meglepett a GSK

Glaxosmithkline kereskedés

Tartalom

  glaxosmithkline kereskedés

  A Glaxo beszámol arról, hogy megvásárolja a Tesarót az FDA által jóváhagyott petefészekrák-gyógyszer Zejula niraparib számára. Úgy tűnik, hogy a befektetők fogadnak, hogy a Clovis lesz a következő PARP fejlesztő, aki elkapja a mély zsebű nagy pharma vagy blue-chip biotech szemét.

  • Lezárult a Glaxo és a SmithKline gyógyszergyárak fúziója
  • Miért van a GlaxoSmithKline, a Clovis Oncology és a Tesaro a mai napon - Befektetés
  • 60 mp stratégiák bináris opciókban
  • Bináris opciók platformozhatnak
  • Lezárult a Glaxo és a SmithKline fúziója | hu

  Annak ellenére, hogy mind a Tesaro Zejula, mind a Clovis Rubraca több milliárd dolláros csúcsértékesítési előrejelzései vannak, ezek a két gyógyszer semmi esetre sem közelítenek a blokkoló státuszhoz ebben a pillanatban a saját kereskedelmi forgalomban.

  Zejula harmadik negyedévi nettó árbevétele például csak 63 millió dollár volt a három hónapos időszakra.

  glaxosmithkline kereskedés

  Röviden, a Glaxo-nak valószínűleg csak nagyjából túlfizetett a Tesaro. Most mi A fényes oldalon Zejula még hosszú távon is megörökíti ezeket a magasztos értékesítési előrejelzéseket. Ez a gyógyszer végül jelenleg számos klinikai vizsgálatban van más nagy értékű indikációkra, például az emlőrákra és a prosztatarákra.

  glaxosmithkline kereskedés

  A glaxosmithkline kereskedés azonban az, hogy a Clovis gyógyszere is hasonló jeleket követ a klinikai programjában. Tehát jó esély van arra, hogy ezek a két PARP-gátló egyidejűleg sok azonos jelzéssel versenyeznek a piaci részesedésért. Ezért a Glaxo-nak szerencsére lesz szüksége, hogy biztosítsa, hogy ez az üzlet nettó pozitívvá váljon a részvényesek számára, és nem költséges tévedés.

  glaxosmithkline kereskedés