SaxoTraderGO and PRO – Saxo Bank A/S Support

Pro kereskedés

Tartalom

  Személyre szabható és méretezhető platform Gyors és megbízható kapcsolat a magyar, német és osztrák részvénypiaccal Valós idejű, automatikusan frissülő árfolyamok!

  kriptográfia leckék

  Hasznos funkciók Indikatív árak: már a az aukció lejárta előtt láthatja a tőzsde által becsült nyitó vagy záróárfolyamot a BÉT papírok esetén. Listázható kötések és ajánlatok: kényelmes, személyre szabható ablakban listázhatja a napi kötéseit vagy az aktív részvénypiaci megbízásait.

  mi a sáv a bináris opcióknál

  Továbbfejlesztett grafikon: méretezési lehetőség, leolvasható kötések, beállítható időtáv, dinamikus időskála, kikapcsolható interpoláció, vonal vagy japán gyertya beállítás.

  Optimalizált és ellenőrizhető adatkapcsolat: pro kereskedés a kereskedési ablakok adattartalmának frissülése, amellett, hogy a kapcsolat sebességét tesztelni is lehet.

  legjobb trendvonal-módszereket alan andrews

  A teszt eredményeképpen kapott kód alapján az ügyfélszolgálat az eddigieknél hatékonyabban tud segíteni az esetlegesen felmerülő hibák elhárításában. Értesítő ablak a teljesülésekről: a teljesült kötésekről figyelmeztető ablakban ad tájékoztatást a rendszer. Értékpapírszámla nélkül:.