BVS Szállítószolgálat

Szállítás opcióval

Tartalom

  szállítás opcióval

  A szállítási díjakat is itt adhatjuk hozzá a szállítási módokhoz a Sávok fülön, és azt is itt állíthatjuk be, hogy a szállítási módot milyen földrajzi zónában Adatok fül lehet kiválasztani és milyen fizetési módok érhetők el.

  Itt a meglévőkön kívül akár új szállítási módot is tudunk létrehozni, a csomagpontos szállítási módok többszörözésére azonban nincs lehetőség. További információkat itt találunk a szállítási módokról.

  szállítás opcióval

  Földrajzi korlátozások a szállításnál Azt, hogy a rendelés során megadott címük alapján melyik szállítási módunkat választhatják ki a vásárlók, földrajzi zónákkal tudjuk csoportosítani. Amennyiben egy zóna nem szerepel egyik adó osztálynál sem, a rendszer az innen érkező rendelésekre nem fog áfát felszámolni. Ez azt jelenti, hogy akár megyénként különböző földrajzi zónákat is tudunk készíteni.

  szállítás opcióval

  Amennyiben ennél is kisebb egységekre szeretnénk korlátozni a kiszállítást pl. Ezt követően a pénztárban található megyeválasztóban azok a területi egységek fognak megjelenni, amelyeket manuálisan felvittünk a megyék helyett.

  szállítás opcióval

  Fontos azonban, hogy a megyék szabad szállítás opcióval miatt az irányítószám és a megye között nincs validációs kapcsolat, azaz megtörténhet az a rendelés során, hogy a vásárló kiválaszt egy "megyét", a címéhez viszont egy teljesen máshová tartozó települést ír be.

  Ha később mégis szeretnénk egy korábban törölt országba szállítani, itt újra felvihetjük az országot.

  Utánvétes csomagok — pénzbeszedés CashService — Utánvét Utánvétes csomag szállítása: a kézbesítésnél a címzett készpénzzel fizeti ki az áru ellenértékét. A GLS napi rendszerességgel utal a feladó bankszámlájára, a megbízó belföldön a beszedést követő 2. Az utánvétbeszedés szolgáltatás Romániában, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban és Szlovéniában is elérhető. Ezekben az országokban a feladók a beszedést követő Nagyobb biztonság, csökkenthető a nemfizetési kockázat Megbízható és gyors utalás a feladó számlájára Max.

  További információt itt találunk a földrajzi zónákról. Idősávos kiszállítás A webáruházban nincs arra lehetőség, hogy a vásárló a vásárlása során kiválassza azt az idősávot, amikorra a szállítást kéri.

  szállítás opcióval

  A szállítási időről itt találunk további információt. Egyedi szállítási díj vagy szállítási mód bizonyos termékekhez Ha bizonyos termékekhez külön szállítási díjakat vagy szállítási módot szeretnénk rendelni, a következő a teendőnk: szállítás opcióval. Ugyanitt a Sávok fülön megadhatjuk, hogy az előzőekben megadott nagy súly alapján pl. A többi szállítási módnál olyan módosításra lesz szükség, hogy az Adatok fülön ne a kosárérték szerinti szállítási díj számolás legyen bejelölve, hanem kosárérték és súly alapján.

  Utána a Sávok fülön mindegyik sávhoz be lehet írni minimum súlynak a 0-t, maximumnak pedig mondjuk t a lényeg, hogy a termékekhez beállított súlytól kisebb legyen ez az érték.

  Így a rendszer csak azoknál a termékeknél fogja felajánlani ezt a szállítási módot, amelyeknél meg van adva ez az irreálisan nagy súly.

  szállítás opcióval

  Hasznos volt ez a cikk?