Beszakadt a Bitcoin, mégsem olyan biztonságosak a kriptodevizák?

Zár bitcoin. PNG kulcsszavak

Megosztom Az elmúlt két nap során dollárról ra esett a bitcoin árfolyama.

zár bitcoin

A közép- és rövidtávú árfolyam medvés, de legfeljebb oldalazó, egy hónappal ezelőtt is ezen a szinten álltunk. Fliblib, az ismert tréder — aki pár hónapja Magyarországon is tartott egy előadást arra figyelmeztet, hogy kritikus szinten mozgunk. Zár bitcoin árfolyam jelenleg ugyanis egy fontos, nyolc éve tartó trendvonal alján mozog.

zár bitcoin

Ha ez tartósan megtörne, akkor a logaritmikus grafikon növekedési pályája is invalidálódna. Filbfilb grafikonján látható, hogy a BTC nyolc év alatt elég sokszor értintette a csatorna also határát, de egyszer sem esett ki belőle.

zár bitcoin

Érdemes megjegyezni, hogy a grafikon a as medvepiac idején is pontosan jelezte előre a dolláros aljat. A stock-to-flow model hosszú távú előrejelzésének pártolói még magabiztosak lehetnek.

THIS ONE THING Is Holding Bitcoin Back Right Now (Giving Away $20k)

A modelről itt írtunk részletesebben. PlanB szerint csak akkor bukik a stock-to-flow model, ha év végére a bitcoin nem zár 50 és ezer dollár között.

zár bitcoin

Balage kolléga a következő grafikonon vázolta fel, hogy a bikás és a medvés forgatókönyvnek milyen lehetőségei lehetnek. Csatlakozz a Kripto Akadémia Discord szerveréhezahol Magyarország legnagyobb kriptopénzes közössége vár rád.

zár bitcoin

Fizess elő a Kereskedési Tippekreha tapasztalt kereskedőink szignáljaihoz szeretnél hozzáférni.